Gedeon Richter omandas Šveitsi biotehnoloogiaettevõtte Finox Holding

Gedeon Richter omandas 190 miljoni frangi eest Finox Holdingu, Šveitsis asuva biotehnoloogia ettevõtte, mis tegeleb innovatiivsete, naiste viljakust ravivate toodete arendamisega. Tehing täiendab Richteri olemasolevat naiste tervishoiu portfelli ja tugevdab Richteri esindust peamistel Euroopa turgudel, samuti suurendab Richteri osakaalu bioloogiliselt sarnaste ravimite turgudel.

Richterile on Finoxi ostmine ainulaadne võimalus laiendada oma naiste tervishoiu toodete osakaalu ning pühenduda veelgi bioloogiliselt sarnaste toodete turule. Antud tehing annab Richterile võimaluse kehtestada oma koht naiste viljakuse ravi turul, mis on meeletu kiirusega kasvav turg.

Erik Bogsch, Gedeon Richteri tegevdirektor: „Finox annab Richterile strateegilise võimaluse meie peamises ravivaldkonnas ning laiendab meie naiste tervishoiu portfelli.“

Infot Finoxi kohta

Finox Biotech (Finox AG) on bioloogiliste ravimite firma, mille peakontor asub Burgdorfis Šveitsis. Finox Biotech loodi 2007. aastal visiooniga saada juhtivaks ettevõtteks viljakuse ravis tänu kõrgekvaliteetsetele Šveitsi ravimitele ning innovatiivsetele ning auhinnatud manustamisvahenditele.